Jeg hjalp ham også med å jobbe med canada goose dame bilen sin

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Fine Art of Tuning Corvette ‘s Sound

Charlie Rusher, 31, er en lyd- og vibrasjonsingeniør hos Chevrolet i Milford, Mich.

Q. Hva gjør du som en Chevy ingeniør?

Jeg lager Corvettes som Corvettes. Jeg finjusterer hva motoren høres ut, både innenfor og utenfor bilen, på Milford, Mich., Testing, Milford Proving Ground. Det er en 65 canada goose jakke herre års arv bak måten disse bilene høres ut, så vi tar jobben veldig seriøst. Jeg er komponisten av en canada goose jakke symfoni på en måte.

Hvordan vil du beskrive Corvette’s motorlyd?

Det er forskjellig for hver av våre tre nyeste modeller. Basismodellens lyd er den tamest. Grand Sport, vår midlevelmodell, har en bredere kropp og sitter lavere, click over here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge og motorlyden er mer rambunctious. Z06, vår superbil, har en kraftig, aggressiv lyd.

Har du alltid vært canada goose salg i biler?

Jeg har likte mekaniske ting siden jeg var barn. Som tenåring deltok jeg på racer med min beste venn, som kjørte på canada goose jakker herre smussspor. Jeg hjalp ham også med å jobbe med canada goose dame bilen sin. Jeg fikk min lisens og min første lastebil. Jeg tipper med motoren og eksosanlegget, som jeg jobber med canada goose herre nå.

Hvordan utvikler du lyden?

Lyden er en kombinasjon av motor- og eksosanleggets utganger, og det må canada goose norge være en balanse mellom canada goose victoria parka de to. Jeg justerer manuelt rør i eksosanlegget og registrerer motorlydene canada goose jakker dame digitalt og juster canada goose trillium dem. Vi plasserer mikrofoner over hele bilen for opptak. canada goose victoria Jeg kan gjøre 40 iterasjoner av motoren og avgassystemet høres før jeg er fornøyd.

Snakker du med mange Corvette-eiere?

Jeg canada goose outlet gjør, på bilutstillinger og Corvette møter. Jeg vil spørre eierne hvordan bilen lyder uten å fortelle dem hva jeg gjør, og mesteparten av tiden vil de svare, ‘Det høres fantastisk. Jeg elsker det.’ Når jeg endelig sier at jeg er ledende ingeniør av teamet som utvikler den lyden, fungerer de som jeg er en kjendis.

Får du deg kjedelig?

Aldri. Når vi går inn i oppkjørselen vår hver dag og ser Milford Proving Ground-skiltet, får jeg gåsehud. Jeg tenker til meg selv, ‘Du kommer til å gjøre dette hver dag.’ Jeg canada goose hjelper meg med å forme en del av bilhistorikken. Det er et stort ansvar canada goose jakke dame.

0 respostas

Deixe uma resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *